Különc Királylány

Házi hamburger, sok meló, mennyei ízek

Megállsz a Mekiben és kérsz párszáz forintért egy hamburgert ami kicsit sem hasonlít a reklámképekhez és valójában azt sem tudod pontosan, mi is van benne. Laza pár óra meló és már össze is hoztál egy olyan hambit otthon, ami  eszméletlen jó és ráadásul tudod is hogy mit eszel és variálhatod kedved szerint. 

(tovább…)

Kenyér aszalt paradicsommal, bazsalikommal

Szó mi szó rákattantam a sütisütős műsorra. Egyrészt nyálcsorgatva néztem, milyen sütik készülnek a műsorban, másrészt nyálcsorgatva néztem  Paul Hollywoodot, ahogy a kenyérről beszél. Na jó, igazából a molylepkék szárnycsapásairól is tarthatott volna előadást, akkor is néztem volna. Már akkor megfogalmazódott bennem, hogy egyszer nekem biza el kell kezdeni kenyeret sütni.

(tovább…)

Ismét a stílusos vidéki gasztronómia központja lesz Debrecen városa!

A Debrecziner Gourmet Fesztivál a Nagyerdőn, a Békás-tó partján idén június 14-16. között várja az érdeklődőket! A rendezvény célja, hogy a minőségi vendéglátás jegyében minél többen megismerjék, megszeressék a vidék hiteles alapanyagait, izgalmas ízeit. A szervezők és a résztvevők hozzá kívánnak járulni ahhoz, hogy Debrecen kulináris hagyománya a modern gasztronómiai irányzatok részévé váljon, és rendszeres alkalom nyíljon annak megismerésére. A három napos fesztiválon a legismertebb magyar séfek, éttermek folyamatosan új utakat keresve kreatív módon készítik el saját ételeiket.

(tovább…)

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!